NŐI KÖRÖK

Gyülekezetünkben több női kör is működik. Ezeken az alkalmakon tanulmányokat végeznek a Szentírás igazságairól értékes könyvek alapján. Szolgálnak különféle csoportok felé: szerveznek egyedülállók karácsonyát, mozgássérülteket és azok családját látogatják meg és mutatják be gyakorlatban is a krisztusi mentő szeretetet.

2006-tól megalakult egy újabb női köri csoport Szász Erzsébet és Halász Irén vezetésével, 35 éven felüli nőtestvérek számára, minden hónapban egyszer találkoznak.

2008-tól beindult Székely Enikő vezetésével egy kismama kör, amely havonta találkozik és különböző tanulmányokat végez az igékből és aktuális témákról. 2009-től beindult egy második kismama kör is:

Kedves Mamák és Babák!

Egy gyermek születése új örömöket, de új kihívásokat is hoz a család életébe. Nem könnyű jó válaszokat találni az új élethelyzetben fel-felbukkanó kérdésekre.

A megosztott teher fél teher, a megosztott öröm pedig kétszeres. Erre alapozva hoztuk létre a Baba-Mama kört, hogy szakemberek tanácsa és a közös tapasztalatok alapján egyszerűbb legyen a válaszok megtalálása.

Várjuk tehát ezekre az alkalmakra azokat az édesanyákat, akiknek 6 éves kor alatti gyermekük van, és babáikat is, akik korosztályuknak megfelelő csoportban játszhatnak, kézimunkázhatnak és tanulhatnak szakképzett óvó nénik felügyelete alatt.

Időpont: havonta, az utolsó hétfő, 17: 30

Helyszín: a General Berthelot u. 5. szám alatti körterem

Csoportos email-cím:  baba-mama-var@yahoogroups.com

Ha Babás Mama vagy, itt a helyed!

Várunk sok-sok szeretettel – és teával, ropival.